Bericht versturen

Altijd Verschrikkelijk Aanbieding

Thuis

XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Betreffende het testrapport van het scherm, Onze cliënt verzendt ons Arabisch rapport omvat het volgende 1 De steekproeven zijn zeer goede prestaties in agressief weer, 50 c 2 De steekproeven boorden meer dan 1300 m zonder enige schade 3 Vind foto's in bijlage & video's

—— CIC

Profiel QC

ATO-de groep neemt ISO9001 en APISpecQ1 aangezien de norm, de filosofie aanhangt die om het certificaat te bereiken de belofte aan onze cliënten is en om het systeem te houden efficiënt werk is de vervulling van de belofte. Het bedrijf heeft het perfecte kwaliteitsbeheersysteem gevestigd.

 

Het bedrijf hangt voortdurende verbetering, voortreffelijkheidsachtervolging, klantentevredenheid als kwaliteitsbeleid aan. Bevorder kwaliteitsbewakingsconcept van het voldoen aan van het criterium aan klantentevredenheid. Bevorder de kwaliteitsbewakingswijze van het toeval van systeem aan de achtervolging van voortreffelijkheid. Behandel de verbetering van de productenkwaliteit als sociale verantwoordelijkheden dat het bedrijf een duidelijke verordening vervullen en zou moeten maken dat de kwaliteit de stichting van het bedrijf is.

 

Het bedrijf daagt de oude ideeën over de kwaliteitscontrole uit en vernieuwt constant van beheersconcept, beheersmaatregelen. Leid alle personeel op om het productenconcept voortdurende verbetering, Nul tekort te vestigen en dingen op één keer net te worden. Bepleit de achtervolging van voortreffelijkheidskwaliteitsbewaking.

 

Het bedrijf maakt het kwaliteitsdoel voor iedereen en om de statistische maandelijkse analyse te maken, vormt een kwaliteitsketen die hoogtepunt de functies van de leider en een kwaliteitstraceability systeem van man tot man is. Het bedrijf zal de systemen van de kwaliteitsverbetering verbeteren.

 

Volgens de proces-methode principes, houdt het bedrijf het beheersproces met hoogte - kwaliteit om de hoogte te verzekeren - kwaliteitsresultaten, besteedt meer aandacht aan de cliënten die niet tevreden met onze producten is, verhoogt het niveau constant van de klantentevredenheid.

Certificaten
 • CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD certificaten

  Standaard:ISO9001:2008

  Aantal:00114Q211336R1S/6100

 • CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD certificaten

  Standaard:CQC

  Aantal:00114Q211336R1S/6100

 • CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD certificaten

  Standaard:business license

  Aantal:91610113673285194P

Contactgegevens
XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Jack Yang

Tel.: 0086 18291452987

Fax: 86-29-85428020

Direct Stuur uw aanvraag naar ons