Bericht versturen

Altijd Verschrikkelijk Aanbieding

Thuis ProductenHet boren slag

Hydraulische de Poortklep 7 1/16 van API Spec 16A fls-r“ - 15M

Hydraulische de Poortklep 7 1/16 van API Spec 16A fls-r“ - 15M

  • Hydraulische de Poortklep 7 1/16 van API Spec 16A fls-r“ - 15M
Hydraulische de Poortklep 7 1/16 van API Spec 16A fls-r“ - 15M
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ATO
Certificering: API 16A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: Houten Doos
Betalingscondities: L/C, T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Droeg: 130mm (5 1/8“)、 179mm (7 1/16“) Temperatuurrang: P.U/L.U
Materiële Rang: CC, DD, EE Standaardrang: PSL1~PSL3
Hoog licht:

API 16A Hydraulische Poortklep

,

Fls-r Hydraulische Poortklep

,

7 1/16“ Hydraulische Poortklep

API Spec 16A fls-r 7 1/16“ - 15M Hydraulic Gate Valve

Productinleiding:

De breukklep FLS is groot droeg de klep van de hoge drukpoort, is het hoofddeel van breuk x-Boom. Het gebruikt normaal voor de hoogste bron in hoge drukoliebron, kan het breuk beëindigen en de vloeistof in het gat isoleren. Het heeft dubbele uitlaatflens, kleplichaam, klepdekking en ram enz. zij allen van smeedstuk worden gemaakt.

De omschakelingswijze wordt verdeeld door hand en hydraulisch.
◆Bespuit het wolframcarbide tussen de klepplaat en de klepzetel en vervul het verzegelende metaal aan metaal, bereik 0.2μm van de oppervlakteruwheid en zorg het betrouwbare verzegelen ervoor.
◆De assemblage van klepplaat en klepzetel is eenvoudige structuur, gemakkelijk om op plaats te verplaatsen.
◆Het verzegelen tussen klepzetel en het gebruik van het kleplichaam de niet elastische verzegelende ring van de lippensamenstelling met binnen en buiten omgekeerde richting en buiten materiaal GLUREN wordt gebruikt voor het verzegelen. Het centrum wordt geladen door C276 de lente, smeert binnen met grafiet, verhindert de corpusculaire verontreiniging in de klepkamer in het maximum en vouwt het beroepsleven van de de klepplaat en zetel. Bescherm de het kleplichaam en zetel het verzegelen oppervlakte tegen het beschadigen. Vouw het verzegelende bezit onder de lage druk.
◆Gebruik de hoogte - het materiaal van de kwaliteitsverpakking op het verzegelen van klepstaaf, het kan met druk verzegelen en de strenge temperatuur en het vloeibare milieu dragen.
◆De lagere klepstaaf (saldostaaf) kan de positie van klepplaat en de druk in de saldokamer identificeren.
◆De klep is veilig en betrouwbaar, wordt het toegelaten om het verpakkingsmateriaal van klepstaaf onder de druk te verplaatsen.
◆Verzegelen tussen het kleplichaam en gebruikstype BX van de klepdekking de steunende ring van het roestvrij staalmetaal, het is veilig en betrouwbaar.

Parameter:

Werkdruk 69.0MPa (10,000psi), 103.5MPa (15,000psi)
Droeg 130mm (5 1/8“), 179mm (7 1/16“)
Werkend Middel Ruwe olie, modder, boringsvloeistof, H2S Gas.
Temperatuurrang P.U/L.U
Materiële Rang CC, DD, EE
Standaardrang PSL1~PSL3
Productienorm API Spec 6A/NACE MR0175

Ongeveer ons:

Xi'an ATO International Co. , Werd Ltd opgericht in 2008, behoort tot ATO Group, dat in Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie wordt gevestigd. Wij namen in de invoer en de uitvoer van het materiaal van de booreilandmachine en reserveonderdelen handel in dienst, hoewel vele jarenontwikkeling, wij benoemde uitstekende handelsleverancier van binnenlandse oliemaatschappijen op grote schaal en in het buitenland zijn geworden.

Ons bedrijf levert hoofdzakelijk producten met inbegrip van van de F-Reeksen de reserveonderdelen modderpomp, stevige controlereserveonderdelen, de reserveonderdelen van bronhulpmiddelen, installatie & etc. het breken van vrachtwagenreserveonderdelen. Zich baseert op vele jaren die ervaring en de uitstekende kwaliteit-dienst op de markt brengen, ATO-heeft de groep de brede erkenning bereikt en goede reputatie, tegelijkertijd maken wij de vriendschappelijke samenwerkingsovereenkomst met vele beroemde binnenlandse fabrieken. Het bedrijf verstrekt hoofdzakelijk BOMCO, reliated het merk van SJ RG producten, die volgens Amerikaanse API normen en strikt adwhere volgens de de kwaliteitsbewakingsnormen van ISO9001 bevestigen, de producten was uitgevoerd naar de de Verenigde Staten, landen van Brazilië, van Rusland, van Egypte, van Iran, van Irak en van Kazachstan en de gebieden enz.
Wij verheugen ons op uitgebreide uitwisselingen en samenwerking met mogelijke partners, wij binnenlandse warm klanten welkom en in het buitenland te bezoeken en te frekwenteren heten om.

Contactgegevens
XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD

Contactpersoon: Jack Yang

Tel.: 0086 18291452987

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten