Bericht versturen

Altijd Verschrikkelijk Aanbieding

Thuis

XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD

Ik ben online Chatten Nu
CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD certificaten
CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD certificaten
Betreffende het testrapport van het scherm, Onze cliënt verzendt ons Arabisch rapport omvat het volgende 1 De steekproeven zijn zeer goede prestaties in agressief weer, 50 c 2 De steekproeven boorden meer dan 1300 m zonder enige schade 3 Vind foto's in bijlage & video's

—— CIC

XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD

XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD
1
Bedrijf Details:
Type Business : Exporteur
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : ATO
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

      Xi'an ATO International Co. , Werd Ltd opgericht in 2008, behoort tot ATO Group, dat in Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie wordt gevestigd. Wij namen in de uitvoer van stroomopwaartse boormateriaal en vervangstukken in dienst, en zijn benoemde uitstekende handelsleverancier van binnenlandse oliemaatschappijen op grote schaal en in het buitenland door harde inspanningen meer dan tien jaar geworden.

      Ons bedrijf levert hoofdzakelijk producten met inbegrip van van de F-Reeksen de reserveonderdelen modderpomp, stevige controlereserveonderdelen, de reserveonderdelen van bronhulpmiddelen, installatie & etc. het breken van vrachtwagenreserveonderdelen. Zich baseert op vele jaren die ervaring en de uitstekende kwaliteit-dienst op de markt brengen, ATO-had de groep de brede erkenning bereikt en goede reputatie, tegelijkertijd, maken wij samenwerkingsovereenkomst met vele beroemde Chinese fabrieken.
 
Onze producten zijn met API normen en strikt adwhere met de de kwaliteitsbewakingsnormen van ISO9001 in overeenstemming, die zijn uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Azerbeidzjan, Rusland, Egypte, Iran, Irak en Kazachstan, enz.
 
        Wij verheugen ons op uitgebreide samenwerking met potentiële partners en klanten, en wij stemmen in met uw bezoek.
 
CHINA XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0
Contactgegevens
XIAN ATO INTERNATIONAL CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Jack Yang

Tel.: 0086 18291452987

Fax: 86-29-85428020

Direct Stuur uw aanvraag naar ons